maj 19, 2024

Vand og vandrør

Tiden går og ens vandrør begynder at trænge til en udskiftning, de bliver kedelige at se på, og nogen gange har jeg da selv bare malet dem, så de igen så bare nogen lunde ud. Men når først at rusten begynder at melde sig, så er det på tide at se om man ikke lige skal have bud efter en VVS’er der kan give et bud på hvor lang tid de har igen.

Nu er det nogle gamle rør der ses på billedet, og minder mest af alt noget fra en gammel bil -men det var ca. sådan mine vandrør så ud, da jeg tilkaldte min VVS’er.
Jeg fik at vide, at hvis jeg gerne ville have noget klart friskt vand at svømme rundt i, var det nok på tide at skifte rørene.

Hvem vil ikke gerne have noget friskt vand og svømme rundt i, især når det er varmt – men jeg tænker nu også lige på mit badekar, for her er der da ikke noget værre end hvis det er brunt vand der kommer ud af vandhanen, og alt vandet i karet er brunt.