maj 19, 2024

Citater om kærlighed vækker glæde

Du kender formentlig den følelse af at blive forelsket og elske en anden person.
Det er DIN unikke følelse, men du ved også, at der er mange, mange andre, der har oplevet den før dig.
De mere kedelige anlagt vil forklare det videnskabeligt med, at det er biologisk, at vi skal binde os til hinanden, så vi kan videreføre arten, men de mere romantisk anlagte vil sige, at man har fundet ens sjæleven, og at det var meningen, at man skulle mødes og tilbringe resten af livet sammen.
Man ender med at blive så forbundet, at man ikke kan forestille sig, hvordan resten af livet skulle være uden den her person, og man spørger sig selv, hvad man gjorde, før man stødte på den her person.
Så læser man om, hvad andre har skrevet om kærlighed før en, og man støder på citater og udtalelser, der bare helt perfekt rammer, hvordan man selv føler det for den anden person.

Citater om kærlighed kunne ikke være sagt bedre

Det er her, man opdager, at der bare er andre, der er bedre til at sige noget med ord om kærlighed, end hvad man selv kan, men følelsen bliver ramt så perfekt, at man selv kunne have sagt det.
Man vil næsten have det gode citat indrammet eller tatoveret, men en måde at vise det på til ens udkårne kunne være ved at gøre det til citater til væggen, når man løbende falder over flere.
Den slags kan man så sætte over sengen, så man altid kan minde hinanden om den kærlighed, man har til hinanden, som der er ubrydelig.
På en dårlig dag, hvor man har haft en diskussion, så kan man lige læse et godt citat eller to over sengen, der minder hinanden om, at man trods alt stadig elsker hinanden.
Når den ene så er ude på en forretningsrejse eller lignende, så er det også en måde at vise for den anden, at man aldrig er længere væk, end at man lige hænger over sengen og passer på vedkommende.
Det er da kærlighed, der vil noget.