oktober 3, 2023

Yousmileismile gav mig flotte tænder

Jeg blev kaldt sneplov da jeg var yngre, fordi mine tænder sad ligesom en plov der kunne skrabe sne væk – det var ikke det fedeste at rende rundt og blive kaldt det, og det har forfulgt mig op gennem mit voksenliv – så da jeg hørte om at jeg kunne få rettet mine tænder ud, så jeg fik et flot og hvidt tandsæt hos https://yousmileismile.dk/ skyndte jeg mig hjem for at se, hvordan de kunne hjælpe mig. Jeg blev himmel henrykt, da jeg så at det var med usynlige togskinner at de kunne korrigere min tandstilling – for jeg tror faktisk at jeg havde nægtet de der metal togskinner som barn. Man kan så kalde mig modedyr, fordi jeg fik mine tænder korrigeret, men andre mennesker får jo også implater og botox for at komme til at se ud som de ønsker.

Tand korrigering med usynlige skinner

Jeg lyver ikke, mine tænder kom til at sidde som dem der er vist på billedet – jeg var ovenud lykkelig, da hele projektet var overstået – og jeg så det færdige resultat. Jeg sidder faktisk lige og tænker, at det ville da være oplagt at man gav de unge mennesker denne mulighed for at få rettet eller korrigeret deres tandsæt hvis det var nødvendigt med disse usynlige skinner, da man som jeg, er meget forfængelig i lige de der teenager år – så tror jeg at der er langt flere der får rettet deres tandsæt op mens det stadig går noget hurtigere end hos mig i min alder.