oktober 3, 2023

Tipa træemballage

Træpaller i mange afskygninger, det væres sig engangs paller, EUR paller, halve og kvart paller, plast paller og brugte paller. Så jeg tænker at har man brug for paller af en eller anden slags, så kan man få det hos Tipa Træemballage. Tipa Træemballage holder til i Tim, og har formået at være Gazelle virksomhed 3 år efter hinanden – og det siger ikke så lidt i min verden.
Derfor køber vi også vores Paller hos Tipa Træemballage – for man bliver ikke bare et Gazelle firma over nat – det betyder at det er en virksomhed i vækst, og at der er mange der handeler hos dem – og for mit vedkommende, så betyder det, at er der mange der handler hos dem, så er varerne i orden. Og det må jeg også indrømme at de er – og vi har aldrig haft problemer med de træpaller vi har haft købt og fået leveret.

Vi går selv ind for at passe på vores klima, ved ikke at anvende plast og andre produkter i vores produktion, der er med til at forurene vores jord – og vi er da også kun glade for at Tipa Træemballage er med til at støtte Naturfredningsloven. Hvis alle virksomheder giver et lille bidrag i forhold til at passe på vores klode, så skal det nok hjælpe.
Ud over vores træpaller, så har vi også haft købt nogle af deres trækasser som emballage til nogle af vores produkter, og disse trækasser, er af en sådan kvalitet at tingene er godt beskyttet i denne emballage.
Nogen gange har vi også haft nogle specielle opgaver, som virksomheden Tipa Træemballage har udført til ug plus kryds og bolle, hvilket er vigtigt for at vi en anden gang kommer med disse specielle opgaver. Det at kunne afgive en speciel ordre, og vide at tingene bare er i orden, gør jo også at man bliver trygge ved at gøre det. Jeg kan sagtens forstå at Tipa Træemballage har fået deres 3 Gazeller – for de gør det virkelig godt, så det er velfortjent.