oktober 3, 2023

Spanske Kroketter from Spain with love

Nu er det ved at være sommertid og tid til at spise lidt af de spanske retter udenfor igen, og skabe den stemning vi fik sidste sommer vi var i Spanien. Vi har haft købt nogle Spanske Tapas pakker fra fromspainwithlove.dk – og selvom det lige tager lidt tid inden varen kommer, så er det ventetiden værd – for den smag tingene har i disse Tapas pakker kan man ikke købe herhjemme – og derfor smager maden også anderledes hvis man køber Tapas ingredienserne herhjemme og ikke fra Spanien direkte, som jeg gør. Jeg er også af og til inde på deres hjemmeside og se hvad de har af spændende opskrifter fra det Spanske køkken. Det sidste vi lavede var Spanske Kroketter, som smagte forrygende godt.

Kroketter med sortfodsskinke

Sortfodsskinke er ikke noget man bare lige sådan kan få fat på herhjemme, men med lidt tålmodighed kan man få det tilsendt fra fromspainwithlove.dk, og så har man til et stykke tid, og det kan også anvendes i andre spanske retter. Det at få sine varer fra Spanien gør også et eller andet, jeg oplever at jeg får de originale ting til mine spanske retter, og det gør det lidt mere lækkert i min verden. Jeg kan kun sige at det er virkelig god kvalitet, og vi har da også efterhånden fået smagt lidt forskelligt fra det spanske køkken – det er nemt at bestille og så bliver det jo også leveret direkte til min dør. Jeg elsker det, og er glad over at fromspainwithlove.dk eksisterer.