maj 19, 2024

Gem filer og billeder i skyen

Vi kender det alle. Man har en masse billeder og filer man ønsker at gemme et andet sted. Men man ved bare ikke lige hvor. Så sker det at ens computer brænder sammen og alle billeder er væk. Ved at bruge cloud storage hos onlime.dk kan du sikre dine billeder og filer. Det er altid en fordel at gemme sine filer mere end et sted, i tilfælde af at der sker teknisk nedbrud. Vi gemmer filerne i skyen. Det er nemt og hurtigt at lave sikkerhedskopiering ved onlime.dk. Man installerer en app, og kan derigennem overføre billeder og filer. Derefter bliver disse placeret i vores sky. Cloud storage er smart, netop fordi man sikrer alle ens vigtige dokumenter, og kan gemme dem ligeså længe man vil i vores sky. Det kan sammenlignes med at ligesom en luftballon sendes op i skyerne, så flyver ens dokumenter op i skyen.

Man betaler et abonnement ved onlime.dk og henter vores app. Derefter kan man uploade filer til vores sky. Vi har både private og erhvervs abonnement alt afhængig af hvad man skal bruge.
Vores familie abonnement har plads til 5000 GB og op til 5 familiemedlemmer kan uploade til vores sky. Der er ubegrænset hastighed, og der er fri dansk support. Der kan uploades på alle enheder i ens familie. Det er således nemt og hurtigt at bruge vores løsning, så man er sikker på at kunne sikkerhedskopiere ens filer.

Hjælp til sikkerhedskopiering

Lad os hjælpe med at beskytte filer og billeder, uanset om der er tale om privat eller erhvervsmæssig abonnement. Det er vigtigt at kunne beskytte de dokumenter vi får lavet og de billeder der bliver taget gennem hele livet. Det er også muligt fra vores app at dele billeder så man fx. kan få dem op på Chrome Cast.
Vi glæder os til at hjælpe jer, og vi kan kontaktes på mail eller telefon. Vi samler på helst på tilfredse kunder så giv gerne feedback til os.