Et online kostprogram i 6 trin,

der hjælper kvinder og mænd med at skabe en stærk, sund og balanceret kost

 

Genkender du det her?

 

 • En periode med for meget usund mad, snacks, vin og sukker har drænet din energi og givet dig ekstra kilo på sidebenene.

  Din energi og dit humør svinger op og ned i løbet af dagen, og dine hænder ender i slikskålen, hver gang du føler dig sur og træt - selv om du godt ved, at det kun gør udsvingene værre.

 • Alt i din krop (væskeophobninger, ømme led, svingende blodsukker etc.) fortæller dig, at det er tid til at give dig selv og din sundhed kærlig opmærksomhed - alligevel er det svært at få det prioriteret.

 • Du frygter, at det er tidskrævende og svært at spise sundt, og du er bange for at skuffe dig selv (endnu engang).

Tilmeld dig her - og vær' i gang om 2 minutter

Så genkender du måske også det her?

 

Du graver alle undskyldningerne frem:

"Det passer dårligt lige nu".

"Jeg kan alligevel ikke holde en kostplan i så lang tid".

"Jeg kan ikke leve uden min cola".


Og du overvejer at udskyde dit sundhedsprojekt til senere, selvom du ved, at det ikke bliver nemmere, og at din krop kun får det værre, hvis du forsætter som nu.

Du har selvfølgelig ret!

 

Og de fleste af os ved det godt. Vi kommer ikke i bedre form, slanker os eller får mere energi ved at lade stå til og quickfixe os igennem dagen. Hvis ikke vi gør noget aktivt, så vil problemerne kun blive sværere med tiden. Alligevel er det første skridt så svært at tage.


Sådan behøver det ikke være!

 

Dette online kostprogram er hverken tidskrævende eller besværligt.

Du kan gennemføre det, selvom du har en travl hverdag eller aldrig før har prøvet at lave sund mad.

Principperne og metoderne er helt enkle, og programmet er skåret helt ind til kernen, så du kun skal koncentrere dig om at tilberede dine dejlige måltider.


Du skal ikke tælle kalorier, point eller veje din mad. Og du kan gå i gang, så snart du har bestilt programmet - eller selv beslutte hvornår du starter.

Kostprogrammet 21 VITALISERENDE DAGE hjælper dig hele vejen igennem processen, mens du mærker forandringerne i kroppen, og bliver klogere på, hvad din kost betyder for din trivsel, glæde, modstandskraft og energi.

Du lærer, hvad der fungerer bedst for dig, og den indsigt og alle redskaberne kan du bruge resten af dit liv.

21 VITALISERENDE DAGE:

 • Giver dig viden om de grundlæggende elementer i en sund og nærende kost. Du vil blive overrasket over de resultater, du kan opnå ved at justere de basale faktorer.

 • Hjælper dig med at holde fokus i den tid det tager at skabe nye kostvaner - uden en eneste løftet pegefinger!

 • Lærer dig præcis hvad der dræner din dyrebare energi, og hvad der giver dig ny energi - så du for altid ved hvad der skal til.
 • Viser dig, hvordan du med ros, anerkendelse og lækre opskrifter kan skabe en sund livsstil, som du har lyst til at fortsætte med at leve.

 • Gør dig i stand til at sammensætte nærende, sunde og velsmagende måltider til dig, familie og venner.

 • Giver dig en grundlæggende (og for mange øjenåbnende) forståelse for, hvad kosten betyder for din livskvalitet.

Når du køber kostprogrammet
21 VITALISERENDE DAGE

får du med det samme adgang til:

 

 • De 6 kosttrin som du skal følge i 21 dage.

 • E-bogen ENERGIMAD med opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, juicer, sandwich, supper, madpakker og helsende drikke.

 • 4 BONUSFILM med tips og strategier, der hjælper dig med at integrere forandringerne i din hverdag - dem kan du forøvrigt bruge alle steder i dit liv.

 • E-bogen ENERGIBOWLER, som lærer dig at bygge en perfekt bowle/salat - plus opskrifter.

Læs hvad tidligere deltagere har oplevet:

 

"Jeg er tilbage i den sunde hverdag (det kom forbavsende hurtigt) og jeg nyder at stå op hver morgen og kan holde ud at møde mit eget spejlbillede igen. Ekstragevinsten er, at mit humør og mit energiniveau er steget mærkbart."


-  Else

 

Inden forløbet var jeg kørt fast i min hverdag og var så led ved min krop og det jeg fyldte i den. Men jeg kunne ikke tage mig sammen. Mit mål med 21 VITALISERENDE DAGE var at finde tilbage til den sunde hverdag  - som jeg opnåede 2 år tidligere via et af Pernilles onlineforløb. Desværre faldt jeg i hen over efteråret og vinteren og kunne ikke komme tilbage på sporet.

 

 


"Efter forløbet er min fordøjelse super og al appelsinhud er pist væk (forsvandt omkring dag 10). Jeg oplever overskud og glæde og et minus på 4 centimeter omkring livet."


- Helle

 

Efter alt for mange konfirmationer og fester i foråret trængte jeg til at rense ud - samtidig var jeg kørt lidt fast i køkkenet og manglede inspiration. Min fordøjelse var træg og det døjede jeg en del med. Mit mål med 21 VITALISERENDE DAGE var at udrense og at komme i kontakt med mig selv og min krop igen - og især at få styr på fordøjelsen. Derudover mere overskud til mig selv og mine omgivelser. 21 dage er en god tidsramme for mig. Forandringerne “sætter” sig på en anden måde end hvis det er 10-14 dage. De 21 dage er mere “blivende” og udviklingskurven knap så stejl.

Dette kostprogram er for dig, der:

 

ønsker at skabe kropslige forandringer, som du kan mærke og se på bare 21 dage

er træt og udmattet og trænger til at give din kropslige energi et tjek.

altid sørger for, at børnene får sunde måltider - men oftest nedprioritere dig selv.

er træt af høre dig selv tale om "en skønne dag".

har en særlig begivenhed forude
(fx et bryllup, en top-præstation på jobbet eller en sportslig udfordring) og ønsker at stå skarpt, energisk og stærkt i din energi og udstråling.

er forvirret og overvældet af sunde råd, trends og kostretninger og ikke aner, hvor du skal starte.

ikke orker læse mere om sundhed og kost, men bare gerne vil have en plan
(der virker).

* Er du gravid, ammende, eller er du alvorligt stressramt eller syg, vil jeg anbefale dig at vente til din situation er normaliseret. Søg eventuelt individuel rådgivning - flere informationer her

Når du har gennemført
21 VITALISERENDE DAGE, kan du forvente
:

 

 • forbedring af din fysiske og psykiske sundhed, som giver dig bedre humør, mere energi, flottere hud og udstråling generelt.

 • en mere "velkørende" og balanceret fordøjelse.

 • at være helt skarp på, hvad der får din krop til at fungere optimalt. Du ved, hvad her virker (og ikke virker) for dig.

 • at du har helt styr på at tilberede sunde, og nærende måltider, der smager godt.

 • at have et effektivt og sundt udgangspunkt, hvis vægttab er dit mål. Du vil højst sansynligt smide de første kilo i løbet af de 21 dage.

 • et stabilt blodsukker, der gør dig i stand til at tøjle din sukkertrang og forbedre din sundhed på alle parametre.

 • overraskende AHA-oplevelser, som gør dig bevidst om, hvilken betydning kosten har i dit liv.

 • at føle glæde, stolthed og begejstring over at have prioriteret og gjort noget godt for dig selv.

PERNILLE FISKER

har arbejdet i sundhedsbranchen i over 25 år, er uddannet kostvejleder indenfor funktionel medicine og har coachet flere hundrede kvinder og mænd i individuelle coaching- og træningsforløb og flere tusinde deltagere i onlineforløb.

 

Pernille arbejder holistisk og anerkendende med sundhed og mennesker. Det skinner igennem alt, hvad hun foretager sig. Pernille udbyder en bred palette af workshops, undervisning, foredrag, træning, bogudgivelser og onlineforløb.

www.pernillehsteenberg.dk

Din investering
i din vitalitet, krop og sundhed er:


Kun kr. 599,- inkl. moms

(for adgang til hele programmet nu)

 

Det svarer nogenlunde til, hvad du hurtigt kan spendere på Caffe Latte, bland-selv-slik

og sundhedsmagasiner, der alligevel ikke får dig i gang.

Sådan foregår onlineprogrammet:


Så snart du har betalt onlineprogrammet med dit kreditkort, modtager du en mail og laver dit personlige log-in til programmet. Så kan du gå igang med det samme. Eller du kan skimme programmet igennem og sætte din startdato.

Det eneste det kræver er, at du har en e-mail og adgang til internettet.


Du kan tjekke ind når som helst og hvor som helst.

 

Programmet består af korte film, hvor du bliver guidet fra trin til trin. Du får også er en velkomstfilm - start med den.

 

Du kan spole frem og tilbage, pausere og gense hele programmet alle de gange, du har lyst. Du har programmet til rådighed i 2 år fra din købsdato.

 

De to E-bøger der følger med i programmet, kan du downloade på din computer eller tablet, eller du kan printe dem.

 

Endelig får du 4 bonusfilm med tips og strategier, der hjælper dig med at integrere forandringerne. Dem kan du se præcis, når du har lyst.

 

Nej, du skal ikke styrte ud og købe grøntsager eller andet lige nu. Du skal faktisk ikke forberede noget som helst. Du får nemlig alle informationer i programmet og har tid nok til det hele.

 

Kostprogrammet 21 VITALISERENDE DAGE er både for kød- og plantespisere.

 

Kosten i forløbet er (i bæredygtig stil) plantebaseret og delvis vegetarisk, men ønsker du at tilsætte ekstra kød eller andet, er det helt op til dig. Det er også helt op til dig, om du vil tilpasse dit program efter dine specifikke behov. Måske skal du til en social begivenhed midt i dine 21 dage, og så er det op til dig selv at vurdere, hvad du vil. Brug det nu ikke som undskyldning for at udsætte dine 21 VITALISERENDE DAGE eller som grund til at opgive undervejs. Programmet er i øvrigt baseret på helt almindelige gængse fødevarer.

 

Er det svært? Det er altid en udfordring at gøre noget andet, end du plejer. Men det behøver hverken være umuligt eller svært. Dét her kan du godt. Programmet er skåret helt ind til kernen og sammensat, så alle uanset forudsætninger kan være med.

Stadig i tvivl ? Så overvej det her...


Hvad vil det betyde for din sundhed, din energi eller dit taljemål, hvis du lader stå til?

Forestil dig, hvordan du vil have det om en, to, tre måneder?

Har du yderligere spørgsmål, så send en mail, så du kan blive helt afklaret.

Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

E-mail: mail@pernillehsteenberg.dk

Lad os så komme i gang!


Pernille Fisker er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig