Menu

Modtag e-bogen ENERGIBOWLER
og få værktøjer, tips, inspiration og de bedste tilbud. Tilmeld dig e-maillisten

JA TAK

NYT 8-UGERS NATURTRÆNINGSFORLØB
FORÅR 2020 I LØNSTRUP

 

HOLD ØJE HER PÅ SIDEN

Naturtræning består af et mix af funktionelle/naturlige træningsøvelser. Du bruger og træner hele kroppen! Der er styrkende øvelser, pulsøvelser, stræk og afspændingsøvelser. Derudover arbejdes der med åndedrætsøvelser, meditation og næring til tankerne.

 

Naturtræning foregår på stranden eller i skoven, hvor du får både bevægelse, lys og frisk luft. Det giver en herlig sanseoplevelse, som giver livskraft, energi og en god nattesøvn.

 

Du får en optimal og helhedsorienteret træning, som hver gang afsluttes med en forfriskende juice eller sund snack.

 

  • Du kan bruge naturtræning, hvis du vil udfordre dig selv og din fysiske form på nye måder.
  • Naturtræning er for dig, der gerne vil mere ud, eller i forvejen elsker at være i naturen og gerne vil lære at bruge naturen i din træning.
  • Alle kan være med, og så selvom du har særlige vilkår (stress, skader, skavanker), der skal tages hensyn til.
  • Du træner primært med egen kropsvægt og ind imellem de redskaber der forefindes i skoven og på stranden.
  • Du behøver ingen forudgående træningserfaring eller viden for at deltage.
  • Forløbet er både for kvinder og mænd.
  • Naturtræning er både for øvede og uøvede deltagere.
  • Der er maks 12 deltagere på holdet, hvilket sikrer at alle bliver mødt og hjulpet undervejs.

NATURTRÆNINGSFORLØBET består af 8 x sessioner á 1,5 time


Alle bliver hjulpet individuelt efter behov og der skabes en hyggelig, støttende og tryg atmosfære på holdet.

PRIS 8 UGERS NATURTRÆNINGSFORLØB kr. 2.400,-

Beløbet kan deles op i to rater á 1.200,- (vælges ved tilmelding)

Første rate betales ved tilmelding.

 

Er du i tvivl om dette forløb er noget for dig, så send mig gerne en mail, så kan vi sammen kan finde ud af det.

mail@pernillehsteenberg.dk

 

OM NATURLIG TRÆNING

 

Målet med naturlig træning er, at vedligeholde eller "vække" kroppens helt naturlige bevægelsesmønster. Og at opretholde sundhed, styrke, smidighed og mobilitet i knogler, led, muskler mv.

 

Hvor mere traditionelle træningsformer ofte arbejder med enkelte eller få muskelgrupper, vil den naturlige funktionelle træning primært arbejde med helkropsøvelser både statisk, men primært dynamisk og komplekst.

 

Du bruger kroppen på måder den (fra naturens side) er skabt til - at gå, spurte, sidde på hug, hvile, kravle, hoppe, hænge osv.

 

Naturlig træning eller naturlig bevægelse handler om at give kroppen den "næring" der er nødvendig for at opretholde en sund biologisk funktion via fysiske øvelse, som er sjove og udfordrende at udføre.

 

Øvelsernes formål er, at styrke balance, koordination, led og muskler fra mange forskellige vinkler, bevægelsesfrihed og alsidighed. Det skaber større sundhed og en bedre balance i kroppen og forebygger de gener og problematikker en stillesiddende livsstil afstedkommer.

 

ENERGITRÆNING og NATURTRÆNING er udviklet af undertegnede og du finder udelukkende denne træningsmetode på ENERGITRÆNINGSFORLØBENE, på et 1:1 PERSONLIGT TRÆNINGSFORLØB og på mine WORKSHOPS. Men jeg vil selvfølgelig opfordre dig til, at tage metoderne med hjem og fortsætte din træning på stuegulvet, i haven eller på skovturen.

OM MIG OG MIN TRÆNING

 

Jeg har undervist (og uddannet mig) i snart 20 år i mange forskellige træningsformer. Både som holdunderviser og personlig træner. Jeg har altid være lidt af en “Freestyle-underviser”, fordi jeg bedst kan li’ at mærke og fornemme energien, hos de mennesker jeg underviser og derfra imødekomme deltagernes behov. Desuden er det vigtigt for mig, at skabe en god kontakt og relation til de mennesker jeg underviser.

 

At arbejde med kroppen kræver både tillid og tryghed. Jeg er dybt inspireret af den funktionelle træning, naturlig træning og fitness, men også yoga og Body SDS og det vil du opleve på dette forløb.

MIN HISTORIE

Pernille Fisker er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig