KROPSKARMA & SOULFOOD 100% LIVE

 

 

Er et 8 ugers forløb til dig, der vil skabe plads til grøn mad og motion og få den sunde livsstil og krop du drømmer om. En gang for alle!

 

Kropskarma & Soulfood 100% LIVE er skræddersyet til dig, der:

 

 • Har prøvet alt, men stadig kæmper med vægten.• Er i tvivl om, hvor du skal starte for at få mest mulig succes med ændringer.• Er dødtræt af strikse mad-regler og kalorietabeller.• Vil have konkrete metoder, som er så overkommelige, at de tilpasses din travle hverdag.• Du har følt stress og stresssymptomer og ønsker redskaber til at håndtere det fremover.• Ønsker et selvtillidsboost, der smitter• Drømmer om en mere naturlig og intuitiv tilgang til krop, kost og motion• Vil være stærkere, sundere og mere bevidst om dine valg.• Vil af med dansehåndtag, mørke rande under øjnene og sukkerafhængighed• Vil gøre tanke til handling med et motivationsboost og en målrettet plan.• Ønsker at være del af et lukket netværk på max 8 deltagere, der støtter og opmuntrer dig på en kærlig og fortrolig måde hele vejen. 


På Kropskarma & Soulfood forløbet lærer du bl.a.:

 

- At sætte realistiske mål for din krop og sundhed.

- Metoder til at skabe plads til nye (sunde) vaner.

- Hvad der dræner dig for energi, og sabotere dine drømme.

- Hvad der fylder dig med energi, nærer dine celler og giver dig drømmefiguren.

- Hvad forskellen er på hård træning og sund motion

- At blive bevidst og aflæse din krops signaler og behov.

- At skræddersy din helt egen motions- og kostplan

 

Som deltager betyder det, at du kun arbejder med et step ad gangen og dermed får den nødvendige tid til at implementere dine nye, sunde vaner samtidig med at du kan nyde både job og familieliv. Du behøver med andre ord ikke, at sætte dit liv på hold.

 

KROPSKARMA & SOULFOOD ONLINE BESTÅR AF:

 

 * 8 herlige, ærlige og kærlige workshop/café-aftener, hvor du uge for uge bliver guidet igennem ugens tema. Hver uge har et nyt tema. Det betyder, at du udelukkende skal koncentrere dig om én ting ad gangen og kan nå at udforske og afprøve hver enkelt fokuspunkt.* Alle workshop/café aftener starter kl. 18.30 og slutter kl. 21.00. Så du kan nå både aftensmad og sengetid.* Workshopaftenerne foregår i Mindsteps stemningsfulde og dejlige lokaler midt i Aalborg.* Holdet er begrænset til 8 deltagere. Den lille gruppe sikrer, at der er tid til hver enkelt deltager, at vi lærer hinanden godt at kende og at der bliver skabt en fortrolig og tryg stemning for alle.* Du får udleveret din egen mappe med alt det skriftlige materiale. Og du får også tilsendt materialet på et link, hvor du kan downloade det på din computer, til evigt eje. Skulle du misse en workshopaften, kan du altså stadig følge med i ugens undervisningsmateriale/tema.* Der bliver serveret sprudlende sunde øko-snacks, the og vand.* Imellem hver workshopaften skal du arbejde med ugens tema. Og det bliver ganske overkommelige opgaver som kan tilpasses DIT liv.* På Facebook oprettes der et lukket forum, kun for holdets deltagere. Her kan deles oplevelser, opskrifter, opture og hjertesuk med gruppens øvrige deltagere og undertegnede.* Det kræver IKKE forudgående viden om kost, eller at du er i god form at være med.* Der er mulighed for tilkøb at yderligere workshopdage etc. 

 

NB! Kurset er IKKE for dig, der i forvejen ved alt om ernæring og træning, og f.eks. ønsker bruge kurset i egen undervisning eller dig der træner op til en specifik sportspræstation.

 

 

WORKSHOP-TEMAER

 

 MINDFULNESS – TRÆNING I NÆRVÆRDenne aften  får du en introduktion til Mindfullnes og (mindst) 3 simple metoder til at starte din egen mindfulnesspraksis. Øvelserne skal lære dig, at prioritere dig selv og skabe plads til de kommende ugers øvelser. Og så er Mindfulness en måde, at nedsætte mængden af stress-hormoner, som forhindrer dig i, at slanke dig.

 BEVIDSTHED, VANER, TANKER OG FØLELSERDenne workshop vil give dig viden om forandringsprocesser og du lærer, at sætte dig helt specifikke mål – øvelser du kan bruge i alle livets forhold. Især når det gælder livsstilsændringer. Du får 3 hjemmeopgaver til selv-reflektion. Opgaver som med garanti vil øge din bevidsthed om dine vaner. 
 FARVEL TIL KROPSAFFALD – VELKOMMEN CELLEGUFPå denne workshop lærer du, hvad sukker, junk og andre stimulanser i virkeligheden betyder for din krop og sundhed. Hvilke symptomer du skal være opmærksom på og du starter  din ”udrensningsuge” med et ordentlig skud motivation. 

 VELKOMMEN SPRUDLENDE, SPISELIGE OG KREATIVE HVERDAGSKOSTDenne aften får du helt specifik viden om, hvad kroppen og cellerne har det allerbedst med.Du får viden om, hvad der holder dig slank og energisk.Du får alle tips og tricks til, hvordan du indfører den sunde kost, så alle i familien er glade.Og du får naturligvis en masse velsmagende og simple opskrifter, du kan tage hjem og afprøve i dit køkken. 

 BEVÆGELSE – LEG, TRÆNING OG MOTIONDu lærer alle de psykologiske faktorer, som sikrer dig træning med succes – hele livet.Du lærer hvordan motion og træning bliver til en leg - og hvordan du opnår den krop du drømmer om, uanset om det er styrke, bevægelighed eller kondition du ønsker dig.. 

 BALANCE, LEV DET, LÆR DETDenne aften skal du kigge på og forholde dig til, alt det du på nuværende tidspunkt har lært. Du finder dine styrker og dine udfordringer i forhold til en sund livsstil. Og du lærer at skræddersy din helt egen ”sundheds-strategi”.

 DESTRESS, SØVN, ÅNDEDRÆT, KÆRLIGHED
På denne workshop bliver du præsenteret for de øvrige faktorer, som har betydning for din krop og sundhed. Du får håndgribelige metoder til, at håndtere stressede perioder. Og til skabe et mere selvkærligt liv.

 FREMTIDSDRØMME? HVAD TAGER DU MED DIG?Selvfølgelig skal vi denne aften fejre dig – og de øvrige deltageres resultater. Det bliver naturligvis med en lille overraskelse.. Du skal også lave lidt ”fornuftigt” og kigge ud i fremtiden.

 

Dette er ikke et kursus du kan bestå – eller ikke bestå. Der findes kun DIN måde, i DIT tempo og det kan være meget forskelligt fra de andre deltageres. Netop derfor vil der i gruppen være en masse ny inspiration og alle aftener vil foregå i en positiv, støttende og fortrolig atmosfære.

 

 

Når du afslutter dette kursus, vil du være i stand til at sætte realistiske mål for din sundhed, din kost og din træning. Du vil kende dine styrker og dine udfordringer ift. en sund livsstil.

 

Du vil have fået nye sunde vaner, som du IKKE ønsker at give slip på igen. Din erfaringer kan du bruge resten af dit liv og du vil være din egen – og familiens sundhedsekspert. Du vil vide præcis hvad der skal til, for at du sprudler af energi, får mentalt overskud og et selvkærligt liv med masser af grøn mad og motion.

 

Din pris kr. 3.800.- alt incl.

 

Du har mulighed for at dele din betaling op i 2 rater.

Har du brug for yderligere oplysninger om kursusforløbet, er du velkommen til at kontakte mig på:

mail@pernillehsteenberg.dk
eller T: 30 28 93 35.

 

Videresend gerne linket til hvem du tænker det vil interessere.


På forhånd tak.

 


KROPSKARMA & SOULFOOD ER SKABT AF PERNILLE H. STEENBERG
Pernille er sundhedscoach med stor erfaring i individuelle livsstilsforløb. Uddannet kostvejleder (Funktionel Medicin), Cert. Systemisk Coach og personlig træner. Pernille har undervist erhvervsfolk, skoleelever, stressramte kvinder og mænd og mange andre målgrupper i sundhed. Pernille guider dig (k)ærligt, vedholdende og trygt igennem alle trin.

 

MERE OM PERNILLE >

 

 

 

Deltager på hold 1, Dorthea Thirup Krarup

100% LIVE

 

Da jeg tilmeldte mig 100% LIVE var jeg stresset, helt igennem træt, umotiveret og irriteret over vægten stille og roligt sneg sig opad med mindre jeg hele tiden var på vagt. Jeg var ikke glad. Jeg ønskede en måde at leve sundt samtidig med at være glad.

 

Efter 100% LIVE har jeg fået et helt andet forhold til min krop. Jeg er blevet mere selvkærlig og gennem det har jeg fået en større indre ro – og er mere glad.

 

Jeg føler, at jeg er på rette vej. Det er blevet mere naturligt for mig at spise sundt og lave motion, som jeg synes er dejlig. Jeg har sluttet fred med min krop og med maden.

 

Pernille viste mig vejen til en sund livsstil hvor nydelse er omdrejningspunktet. Det, jeg skulle gøre, var, at vælge elementer til eller fra, så det passer ind i mine værdier og min hverdag.

 

For mig var det en styrke at have en ugentlig mødeaften med de skønne kvinder i 100% LIVE gruppen. Der var stor synergi i erfaringsudveksling og at møde andre tilgange til ønsket om forandring. Det var dejligt ikke at stå alene med udfordringerne og vi fik hurtigt en fortrolighed, der gjorde at der var en befriende åben og ærlig stemning hver mødeaften. Vi har valgt at fortsætte gruppen selvom forløbet er overstået, så hvem ved, hvad det kan ende med.

 

De vigtigste ting jeg har fået med mig er, en sund model at spise efter, som jeg selv udfylder efter smag og dagsform. En større selvkærlighed og indre ro. En bevidsthed om hvor jeg spænder ben for mig selv og redskaber til at gøre noget ved det.

 

Hvis du mangler en guide til at leve et moderne hektisk liv samtidig med at du kan passe på dig selv, vil jeg anbefale dig til at tage et 100% LIVE forløb med Pernille.

 

 

Kære Pernille

 

Tusind tak fordi du har vist mig retningen til et sundere og bedre liv. Min krop ELSKER dette nye liv - uden alt for meget sukker, motion der vinder mere og mere ind og med mad der får alle celler til at synge! Af hjertet tak. Knus Helle

 

Men jeg vil også godt fortælle, at forløbet har gjort, at min hjerne og krop siger fra når jeg bliver tilbud noget usundt eller noget der ikke får mine celler til at synge.

Jeg kan godt falde i et hul – f.eks. til fødselsdag i går, hvor jeg fik 4 boller!, og efterfølgende også tog en muffin og senere var jeg i slikskålen flere gang. Da jeg kom hjem havde jeg hovedpine og min mave arbejde på højtryk… Helt min egen skyld og jeg glæde mig til en nats søvn og en ny dag hvor jeg ville spise sundt – og i dag har været en dejlig dag!

 

Jeg er heller ikke så sulten længere. Der går længere tid mellem mine måltider og når jeg spiser, er portionen ikke så stor som den plejer. Win Win

 

Jeg er så meget omvendt til denne nye livsstil, at jeg er bange for at mine omgivelser bliver træt af mig - Det er ikke mit problem, men deres! Men jeg kan ikke holde min mund, når f.eks. min svoger sidder og snakke om en tur på McDonalds. Heldigvis går han meget op i sin krop og træning, så da jeg spurgte hvad en McFeast gør for ham kunne han godt følge mig.  Min mand er fuldstændig med i det hele og han har også tabt sig et par kilo og han synes alle mine nye ideer til mad er spændende. Dog har jeg fanget ham i, at have en åben pose chips liggende, men dem kunne han holde for sig selv, for jeg havde slet ikke lyst!

De sidste mange år har jeg døjet med hælspore og derfor ikke kunne løbe, men nu er jeg i gang igen. De 20 minutter om dagen er meget overkommelige og jeg startede langsomt op! Løb 1 minut, gik 2 minutter osv. Nu er jeg oppe på at løbe 5 minutter i træk og mærker tydeligt at det går bedre og heldigvis er der ingen bøvl med min hæl. SKØN! Det er i mit tempo og det virker! Mit motto er, at jeg er langt foran dem der stadigvæk sidder i sofaen!

 

Tusind tak for et godt forløb! Det har givet mig RIGTIG RIGTIG meget!


Mange hilsner fra

Helle Tange Jessen"
"Kære Pernille !

 

Først og fremmest tak for et godt forløb - hvor jeg har følt mig rigtig godt taget imod, omsorgsfuldt guided og kærligt sparket i den rigtig retning.

 

Mine mål:

Mere selvkærlighed og mod til at vælge mig selv til !  Fortsætte i det gode spor kostmæssigt - og stadig tabe mig.

Stille og roligt mere motion.

Mine betænkeligheder:
Som vi skrev sammen om før start opfattede jeg dine første " annonceringer " som om man skulle kunne en masse fysisk - på forhånd. Jeg blev jo klogere :o)

 

Mine udfordringer:

Gigt - manglende hormoner. " Heler " stadig efter stress tur. Holde gejsten oppe !

 

Mine resultater:

Meget mere selvbevidst. Gode nye indput med kost. Vægttab på 7,5 kg.  ( juhuuu )

 

Mine erkendelser:

Jeg er på en rejse. Pludselig er det ikke så vigtigt hvor lang tid det tager - men at processen er god og jeg gennemfører for MIN skyld !

 

Hvordan har det fungeret for mig?

I det store hele godt. Har nydt at følge de andre hver dag. Men har haft gode og knap så gode dage.

 

Kan godt mærke at der mangler noget i dagligdagen efter 8 uger - men sådan er det !

 

Tak for denne gang Pernille.

 

Held og lykke med det næste projekt - følger lidt med på din side.

 

kærligst

Jane"

 

 

Modtag et uddrag af e-bogen ENERGIMAD med nemme opskrifter på velsmagende mad, der giver dig styrke, energi og sundhed.

JA TAK

Menu

Jeg skriver mig samtidig op til at modtage
e-mails med tips, inspiration og tilbud fra
Pernille H. Steenberg

SOULFOOD

I en forandringsproces er den mentale balance og den fysiske bevægelse to centrale elementer. Det tredje element er kosten. Det er ikke ligegyldigt, hvad vi putter i munden, når vi ønsker at være stærke, sunde og i balance. Kvaliteten af den mad, vi spiser, er af afgørende betydning for vores generelle sundhedstilstand og for vores energiniveau. For at få det fulde udbytte af den mad, vi spiser, skal vi nyde det, vi spiser.

 

Jeg har hele livet nydt at eksperimentere med mad og prøvet alt muligt, og jeg fundet den ”opskrift,” der passer mig og min familie, og det er Soulfood.

 

Soulfood er mad for sjælen, med velsmag, kraft og næring. Det er mad, der fylder kroppen med energi, og som først og fremmest smager godt. Og så skal det være nemt. Mine måltider tager sjældent mere end en halv time at tilberede, indeholder et minimum af ingredienser og et maksimum lækker smag. På min Facebook Kropskarma & Soulfood deler jeg alle mine opskrifter og lægger ugentligt nye opskrifter på. Prøv selv hvor nemt og lækkert det er.

 

Maden er på en gang nødvendig, nærende og helbredende og genstand for glæde, begejstring og nydelse.

OM KROPSKARMA >

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig