Modtag et uddrag af e-bogen ENERGIMAD med nemme opskrifter på velsmagende mad, der giver dig styrke, energi og sundhed.

JA TAK

Menu

Jeg skriver mig samtidig op til at modtage
e-mails med tips, inspiration og tilbud fra
Pernille H. Steenberg

ENERGITRÆNING

NYE 8-UGERS FORLØB
STARTER I EFTERÅRET

 

TJEK DE AKTUELLE NATURTRÆNINGSFORLØB

 

 • Målet med ENERGITRÆNING er, at skabe krop- og træningsglæde.
 • Energitræning gør dig stærkere, mere udholdende og fleksibel. Både fysisk og mentalt.
 • Og giver dig mere energi. Det er hele essensen.
 • Øvelserne udfordrer dig fra top til tå, men stresser ikke kroppen eller sindet.
 • Træningen opbygger dig indefra og ud og sætter gang i kroppens udrensende mekanismer.
 • Du bliver bedre til at bevæge dig og bruge kroppen generelt.
 • Og du får med garanti en ny oplevelse af din krop.

 

JEANETTE om ENERGITRÆNING

"Energitræning har hjulpet mig til at tage de næste skridt til at finde min vej i junglen af kostråd, motionslove og træningspræstationer. Pernille er en sand "motipulator". Ingen tvang. Ingen afsavn. Ingen rigide dogmer." Det har løftet mig i både energi, viden, selvindsigt og styrke.”

 

ENERGITRÆNING består af et mix af funktionelle/naturlige træningsøvelser. Du bruger og træner hele kroppen! Der er styrkende øvelser, pulsøvelser, stræk og dybe afspændingsøvelser. Derudover arbejdes der med åndedrætsøvelser, meditation og næring til tankerne. Du får en optimal og helhedsorienteret træning, som hver gang afsluttes med en forfriskende juice eller sund snack.

LÆS MERE OM MIN TRÆNINGSFORM

"ENERGITRÆNING ER MEGET MERE END TRÆNING

DET ER EN NY MÅDE AT TÆNKE KROP, TRÆNING OG SUNDHED

DET ER EN STÆRK OG POSITIV LIVSSTIL"

 • Du kan bruge energitræning, hvis du vil udfordre dig selv og din fysiske form på nye måder.
 • Alle kan være med, og så selvom du har særlige vilkår (stress, skader, skavanker), der skal tages hensyn til.
 • Du træner primært med egen kropsvægt.
 • Du behøver ingen forudgående træningserfaring eller viden for at deltage.
 • Energitræning er både for kvinder og mænd.
 • Energitræning er både for øvede og uøvede deltagere.

SISSEL om ENERGITRÆNING

"For mig var målet , at sætte tid af til mig, kun mig, på en søndag formiddag. Jeg har grinet en del (af mig selv) for hvordan er det nu lige man "trækker vejret helt ned i maven.”

ENERGITRÆNINGSFORLØBET består af 8 x træning á 1,5 time. Holdende består af max. 12 deltagere, hvilket sikrer, at alle bliver hjulpet individuelt efter behov. Samtidig med, at der skabes en hyggelig, støttende og tryg atmosfære.

 

Energitræningsforløbene tilbydes løbende i Hjørring og foregår i dejlige og hyggelige omgivelser.

 

Der er både et BASIS FORLØB og et MASTER FORLØB. Og du har også mulighed for at fordybe dig i energitræningen på særlige 3-timers workshops.

 

FIND AKTUELLE WORKSHOPS HER

ENERGITRÆNING BASIS

Er både for helt nye og tidligere deltagere. Grundelementerne og niveauet i forløbet er det samme, men øvelser og indhold forskelligt fra hold til hold. Der er en tryghed i, at kende rammerne og undervisningsformen, som giver grobund for et dybere kendskab til kroppen og øvelserne. Derfor deltager mange på dette forløb mange gange. Og måske passer tidspunktet bare bedst.

 

ENERGITRÆNING MASTER

Er for dig, der ønsker at gå endnu dybere i øvelserne og vil udfordre dig selv mere. Og så ønsker du at fortætte den gode, sunde livsstil på alle områder. For at deltage på MASTERFORLØBET skal du have deltaget på BASISFORLØBET eller et 1:1 Personlig Træningsforløb hos mig. Det er en forudsætning at du kender teknikkerne på forhånd.

 

Er du i tvivl om, hvilket forløb du skal vælge, så send mig en mail og sammen finder vi det hold der passer bedst til dig.

LOUISE om ENERGITRÆNING

"Energitræningsforløbet har givet mig til til eftertanke, ro og tid til at mærke efter. Med humor og uhøjtidelighed kæmper vi os igennem og slutter træningen med små fif om sundhed og hyggelig snak."

NYE ENERGITRÆNINGSFORLØB annonceres løbende i nyhedsbrevet, så tilmeld dig her hvis du vil have direkte besked når der starter nye hold.

Kan du bare ikke vente, så send mig gerne en utålmodig forespørgsel på mail


ENERGITRÆNING er udviklet af undertegnede og du finder udelukkende denne træningsmetode på energitræningsforløb, NATURTRÆNINGSFORLØB på et 1:1 PERSONLIGT TRÆNINGSFORLØB og på mine WORKSHOPS. Men du skal helt klart tage metoderne med hjem og fortsætte med træningen på stuegulvet, i haven eller på skovturen.

 

JA TAK - GIV MIG DIREKTE BESKED NÅR DER STARTER NYE FORLØB

OM MIG OG MIN TRÆNING

 

Jeg har undervist (og uddannet mig) i snart 20 år i mange forskellige træningsformer. Både som holdunderviser og personlig træner. Jeg har altid være lidt af en “Freestyle-underviser”, fordi jeg bedst kan li’ at mærke og fornemme energien, hos de mennesker jeg underviser og derfra imødekomme deltagernes behov. Desuden er det vigtigt for mig, at skabe en god kontakt og relation til de mennesker jeg underviser.


At arbejde med kroppen kræver både tillid og tryghed. Jeg er dybt inspireret af den funktionelle træning og fitness, men også yoga og Body SDS og det vil du opleve på dette forløb.

 

MIN HISTORIE

Energitræning hos Pernille er bevægelse i højklasse

 

Halvanden time i Pernilles hænder føles fantastisk. Hele kroppen bliver vækket af øvelser for leddene, som går over i helkropsøvelser, der er vildt effektive. Når Pernille er i nærheden ved jeg, at alle øvelserne udføres korrekt, ellers viser hun én, hvordan man gør. Pernille er særdeles dygtig og ansvarlig. Træningen afsluttes med et oplæg omkring mad eller små glæder i hverdagen. Og ja, hun ved, hvad hun snakker om.

 

Teamspirit, når det er bedst: Energitræningsholdene består af et lille hold på 8 mennesker. Det giver en skøn følelse af at være sammen om at gøre noget godt for én selv. Jeg bliver inspireret af at høre de andres værdier, glæder og kampe.

 

Simpelthen uundværligt – ikke at skulle mødes med Pernille jævnligt. Hun kan motivere som ingen andre mennesker.

 

Prøv det! Gør det!

 

Rikke Skovbjerg

Mødet med Pernille har været en gave for livet

Pernille har åbnet mine øjne for, hvad forskellige træningsformer kombineret med den rigtig kost kan gøre for min krop og ikke mindst mine tanker.

Hos Pernille handler det om velvære, søvnmønstre, fylde “krudt-mad” på sin krop, bevæge sig på den måde kroppen finder naturligt og trives med.

Det handler i bund og grund om omsorg og respekt for sig selv og sin krop - og det er nok det vigtigste jeg har fået med….

Energitræningen foregår desuden i hyggelige og behagelige omgivelser - i selskab med nogle skønne piger…

 

Helle Fjordbak Carlsen

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig