Modtag et uddrag af e-bogen ENERGIMAD med nemme opskrifter på velsmagende mad, der giver dig styrke, energi og sundhed.

JA TAK

Menu

Jeg skriver mig samtidig op til at modtage
e-mails med tips, inspiration og tilbud fra
Pernille H. Steenberg

21 VITALISERENDE DAGE

- et online kostprogram med fokus, redskaber og en masse sund mad!

Er du klar til at tage din kost og din sundhed til næste niveau? Vil du give dig selv en pause fra de "elementer" i din kost, der dræner din energi? Vil du spise dig stærk, glad og energisk?

 

21 VITALISERENDE DAGE:

 • Inspirerer dig til at sætte fuldt fokus på din vigtigste energikilde, din daglige kost, på en positiv, naturlig og inspirerende måde.

 • Lærer dig at sammensætte sunde, nærende og naturlige måltider som du kan dele med familie og venner.

 • Giver dig og din krop en pause fra de usunde elementer (sukker, alkohol, junkfood, koffein), der slider på din energi og skaber ballade i dit blodsukker, dit hormonsystem og for din vægt.

 • Giver dig FOKUS og MOTIVATION i de 21 dage, det tager at få nye vaner til at slå rod.

 • Guider dig trin for trin igennem dine kostjusteringer, hvilket betyder, at du kun skal koncentrere dig om én ting ad gangen. Det er overskueligt og enkelt - både fysisk, mentalt og praktisk.

 

ELSE om 21 VITALISERENDE DAGE

"Inden forløbet var jeg kørt fast i min hverdag og var så led ved min krop og det jeg fyldte i den. Men jeg kunne ikke tage mig sammen. Mit mål med 21 VITALISERENDE dage var, at finde tilbage til den sunde hverdag  - som jeg opnåede via ”Sommerkuren” som jeg tog for 2 år siden. Sommerkuren hjalp mig på vej til et vægttab på 10 kg og ikke mindst et farvel til mit farlige og grimme mavefedt. Desværre faldt jeg i hen over sidste efterår/vinter og kunne ikke komme tilbage på sporet. Nu har jeg gennemført 21 VITALISERENDE dage og jeg er tilbage i den sunde hverdag (det kom forbavsende hurtigt) og jeg nyder at stå op hver morgen og kunne holde ud at møde mit eget  spejlbillede igen.

Ekstragevinsten er så : mit humør og energiniveau er steget mærkbart.

Jeg anbefaler dine forløb til både familie og venner."

Der er mange fordele ved at spise grønt og sundt. Du kender helt sikkert de fleste, men nu skal der gøres noget ved det. Her er, hvad du kan forvente af 21 vitaliserende dage:

 

 • Du vil forbedre din krops udrensende mekanismer, hvilket bl.a. giver en flottere hud. Overskydende væske og mørke rande under øjnene forsvinder.

 • Du vil du få en mere velfungerende fordøjelse, hvilket er et grundlæggende fundament for en funktionel, sund og vital krop...og en flad mave.

 • Din kreativitet i køkkenet og din lyst til at lave mad stiger og du vil få nye madoplevelser.

 • Du vil sandsynligvis smide et par af de overflødige kilo. 21 vitaliserende dage kan ved behov bruges som en god start på et sundt og varigt vægttab.

 • Du vil opleve mere ro i din krop og dit sind samtidig med, at du får mere energi og et dejligt humør.

 • Du vil sove bedre og føle dig mere frisk og veludhvilet, når du står op.

21 vitaliserende dage er en gave og en kærlighedserklæring til din krop.

PRIS & PRAKTIK

Kosten i forløbet er (i bæredygtig stil) plantebaseret og primært vegetarisk, men forløbet er både for kød- og plantespisere. Alle opskrifter er plantebaserede, men ønsker du at tilsætte ekstra kød eller andet er det helt op til dig. Forløbet er baseret på helt almindelige gængse fødevarer.

 

Det eneste det kræver er, at du har en e-mail og adgang til internettet. Du kan tjekke ind når som helst og hvor som helst - alt lander direkte i din mailboks. Alle dokumenterne er i PDF format, og de film du modtager ligger på YouTube. Vil du være med i vores fællegruppe kræver det, at du har en profil på Facebook.

 

Forløbet er inddelt i 6 trin, og du skal kun fokusere på ét kostområde ad gangen. Alt i forløbet er så enkelt at gå til, at du ikke behøver sætte dit liv på hold - og jeg med dig hele vejen for at hjælpe, støtte og motivere dig.

 

DU FÅR:

 

 • 6 FILM + INTROFILM
  I 6 film guider jeg dig igennem de kostændringer og fokusområder vi arbejder med på det gældende tidspunkt.

 

 • E-BOG
  Du modtager en spritny E-bog med velsmagende, sunde og naturlige opskrifter ALLE kan lave. Du får opskrifter på:

  3 x Snack
  3 x Brød
  3 x Morgenmad
  3 x Sandwich
  3 x Komplet salat
  3 x Dip
  3 x Suppe
  3 x Friskpresset juice
  1 x Nøddedrik
  1 x Helsedrik

 • Som del af 21 VITALISERENDE DAGE har du mulighed for at booke en individuel coaching opfølgning til halv pris -50%. Du kan læse mere om min baggrund her.


PRIS FOR 21 VITALISERENDE DAGE

KUN kr. 399,-

 

Når du booker dit forløb, modtager du yderligere oplysninger.

Betaling foregår via MobilePay eller Netbank.

Har du spørgsmål til dette er du altid velkommen til at kontakte mig.

BESTIL 21 VITALISERENDE DAGE HER

 

VIGTIGT AT VIDE! Kalorietabeller, løftede pegefingre og madvægte er IKKE en del af dette kostprogram, så hvis du leder efter en skræddersyet specifik kostplan med de elementer, skal du kigge videre. I dette kostprogram tager du ansvaret og mærker, hvad der virker for dig ved at prøve det af. Selvfølgelig med mig ved din side til at guide og inspirere dig. 21 vitaliserende dage har udelukkende fokus på KOST. Målet med dette forløb er helt enkelt: FÅ TINGENE GJORT. Nu er det slut med bare at tænke på det eller snakke om det. Nu gør vi det!  Og det bliver både sjovt og mere overskueligt, når vi gør det sammen og inspirerer hinanden. Uanset om dit mål er at spise noget sundere, slippe af med sukkerafhængighed eller give dig selv et energiboost, så er handling kodeordet her. Det er ikke et undervisningsforløb, hvor du finder viden om de biokemiske elementer i kosten, mikro- og makrostoffer o.lign. Har du brug for den slags (i øvrigt skønne) nørderier, så sig til, så finder vi et andet forløb til dig.

 

FORLØBETS 6 TRIN:


Dag 1-5: Slip af med stimulanser.

 

Dag 6-8: Nye nærende, sunde rutiner.

 

Dag 9-13: Pause fra fordøjelsens ballademagere.

 

Dag 14-16: Grønne vegetardage.

 

Dag 17-18: Lette proteinkilder.

 

Dag 19-21: Mad med kraft og substans.

 

Herfra kan du fortsætte...

 

HELLE om 21 VITALISERENDE DAGE

"Efter alt for mange konfirmationer og fester i foråret trængte jeg til at rense ud - samtidig var jeg kørt lidt fast i køkkenet og manglede inspiration. Min fordøjelse var træg og det døjede jeg en del med. Mit mål med 21 vitaliserende dage var at udrense og at komme i kontakt med mig selv og min krop igen - og især at få styr på fordøjelsen. Derudover mere overskud til mig selv og mine omgivelser.

 

Efter forløbet er min fordøjelse super - og al appelsinhud er pist væk (forsvandt omkring dag 10). Jeg oplever overskud og glæde og et minus på 4 centimeter omkring livet. Min vægt er som før. 21 dage er en god tidsramme for mig. Forandringerne “sætter” sig på en anden måde end hvis det er 10-14 dage. De 21 dage er mere “blivende” og udviklingskurven knap så stejl."

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig