Få alle basisrådene fra E-bogen NATURLIGE KOSTRÅD TIL MÅLRETTEDE MOTIONISTER - 9 sider Gratis

JA TAK

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet

OM PERNILLE

Velkommen til mit univers. Alene det, at du har klikket dig ind på min side, viser, at du er interesseret i at skabe en forandring i dit liv, og det vil jeg meget gerne hjælpe dig med. Jeg er først og fremmest optaget af menneskers personlige udvikling og af at hjælpe mennesker til at få det godt. Det er min livsopgave, og det jeg har arbejdet med som selvstændig siden 2008.

 

For mig handler trivsel om mange ting. Det er ikke kun det at spise sundt og bevæge sig. Det handler i lige så høj grad om at være mentalt i balance. Jeg tror på, at vi skal udfordre vores måde at tænke sundhed på. Rigtig mange forbinder sundhed med et liv i afsavn, med kalorietabeller, lange løbeture og en hav af do’s og dont’s. Det kan være svært at leve op til tidens krav om det perfekte menneske på alle fronter, og mange oplever det ene nederlag efter det andet, som dræner én for energi.

 

Sådan skal det ikke være. Jeg mener, at alle fortjener et sundt liv med alle de fordele, der følger med: større kropslig selvtillid, fysisk såvel som psykisk styrke og overskud, færre dårlige dage og først og fremmest større glæde i hverdagen. Ved at forstå kroppens sande natur og basale behov kan vi gøre vores livsstil sundere på en meget mere enkel og naturlig måde.

 

Forandring tager tid, men små ændringer kan skabe stor forandring for den enkelte. Mit mål er at give mine kunder en forståelse for kroppen og redskaberne til at forankre ændringerne i hverdagen.


Forandringsprocesser er krævende, og derfor har man brug for andres støtte og energi. Min opgave er at hjælpe mine kunder og være den støtte, de har brug for. Som certificeret coach har jeg kompetencen og den viden, der hjælper dig videre, men lige så vigtigt er mit engagement i processen og min interesse i det enkelte menneske. Ved at rådgive om de livsstilsfaktorer, der har betydning for trivsel og sundhed, skaber jeg forudsætningerne for, at du når dit mål.

 

Igennem coachingsamtaler (enten 1:1 eller i gruppeforløb) giver jeg mine kunder modet til at gå i gang med betydningsfulde forandringsprocesser, hvor de tager ansvar for deres egen trivsel og sundhed. Jeg giver dem troen på, at det kan lade sig gøre. Når motivationen daler, er det afgørende, at man ikke føler sig alene, men i trygge hænder, samtidig med, at man bliver hevet ud af tryghedszonen for at hjælpe processen videre.

 

En enkelt samtale kan genskabe begejstringen og følelsen af, at man er på vej i den rigtige retning. Gennem coaching hjælper jeg mine kunder til at føle stolthed over deres indsats og til at give slip på den indre bebrejdende stemme, som dræner én for energi og glæde, og i stedet fokusere på succeserne.

 

 


FAKTA
Uddannet Certificeret Systemisk Coach (Attractor)
Kostvejleder FM (Funktionel Medicin) og Personlig Træner.

Bosiddende i Lønstrup. Kontor i Mindstep-huset i Aalborg.

 

 

UMAHRO CADOGAN OM PERNILLE:

 

“Viden er kun noget værd, hvis du gør den levende. Død viden er jo bare teoretisk, mens den viden du bruger i din hverdag og i dit liv, den gør en forskel for dig og andre.

 

Hvis du vil have viden om sundhed, og hvis det skal blive levende viden, der gør en forskel for dig, så kan jeg varmt anbefale Pernille.

Hun har den viden om sundhed, der skal til. Og hun ved lige præcis hvordan, hun får den gjort levende for dig.

 

Og så kan man ikke undgå at komme til at grine og smile i hendes selskab. Hvad venter du på?”

 

Umahro Cadogan, ernæringsekspert og kogebogsforfatter,

www.umahro.dk

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig