Få alle basisrådene fra E-bogen NATURLIGE KOSTRÅD TIL MÅLRETTEDE MOTIONISTER - 9 sider Gratis

JA TAK

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet

OM PERNILLE

I virkeligheden kan min mission - og mit arbejde chunkes ned til tre hovedoverskrifter;

 

HVORDAN NÆRER VI VORES KROP og hvordan påvirker det vores liv, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt?

 

HVAD KAN VI GØRE for at opnå større kropslig frihed, glæde, energi, fleksibilitet og styrke?

 

HVORDAN SKABES FORANDRINGERNE uden et hav af do's and dont's, lange hårde løbeture, kalorietabeller og mere... stress?

 

Jeg har i 20 år arbejdet med hundredevis af kvinder og mænd, som coach, rådgiver og træner. Med udgangspunkt i ovenstående og at ikke to mennesker er ens.

 

Vi har alle har forskellige behov, livsstil og udfordringer - og rejser at begive os ud på. Fælles er dog at vores liv og vores krop er biologisk system som er foranderligt og der er en masse ting vi selv kan gøre, når målet er en stressfri livstil med god energi, glæde og plads til ambitioner, og det er blandt målene for de fleste af mine kunder. Nå ja, og i mit eget liv.

 

Mød nogle af mine kunder her

 

 Jeg er uddannet og certificeret systemisk coach Attractor, 2011Udannet Kostvejleder fra Hover Sundhedshøjskole og Sundhedsalliancen, 2008.
Uddannelsen er baseret på
Functionel Medicin
Personlig træner og underviser, fra 1992 - Fitness, Funktionel træning, Yoga, Kettlebell.

 

Jeg arbejder primært med individuelle forløb, workshops og holdforløb. Derudover bookes jeg til specifikke workshops, foredrag og sundhedsforløb i virksomheder. Jeg skriver en del og formidler "naturlig træning, plantemad, livsstil og sundhed" på flere platforme, herunder sociale medier, nyhedsbreve mv. og har i 2011 udgivet en bog og siden flere e-bøger. Og jeg udvikler løbende online coachingprogrammer.

 

Jeg arbejder vidensbaseret, erfaringsbaseret og passioneret med "hele mennesket" og de grundlæggende årsager bag eventuelle kropslige symptomer. Og med at implementere de nødvendige forandringer, mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Med den grundtanke, at vi eller du kan opnå både krop- og træningsglæde på en enkel, naturlig og holdbar måde.

 

Naturlig træning, stor madglæde, filosofi, naturen, økologi og bæredygtighed er "mine ting" og den livsstil jeg som mor til tre drenge, kæreste med en jazzmusiker og solo-entreprenør lever og skaber hver dag.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig her

 

 

OM MIN TRÆNING

 

Funktionel træning eller naturlig træning er baseret på at forbedre kroppens naturlige bevægemønster på en måde der træner og styrker både nervesystem, led, muskler, skelet, organer og kredsløb. På måder din krop er skabt til, uden stress og overbelastning. Også her, er fokus på hele kroppen.

 

Kan du kravle, sidde på hug, gå, hoppe, løfte og slappe af?

 

Hvor Fitnesstræning ofte er målrettet en bestemt muskelgruppe, vil de funktionelle øvelser ofte kombinere flere forskellige muskelgrupper - og styrke, puls, balance, afspænding og tempo. Træningen er afvekslende og forskellig fra gang til gang alt efter fokuspunkt og naturligvis dit behov.

 

Du træner med "egen kropsvægt" og ind imellem redskaber såsom vægte, elastik, kettlebell, sten, træer og andet fra naturen. Et personligt træningsforløb foregår i naturen, i skoven og/eller på stranden, hvor du får både lys, sanseindtryk og masser af frisk luft. Og du lærer hvordan du kan bruge dine omgivelser og få mere bevægelse i hverdagen.

 

Målet er, at gøre hele din krop smertefri, stressfri, stærk og velfungerende, fra inderst til yderst. Så du bliver bedre til at håndtere livets udfordringer generelt. Og at give dig en masse succesoplevelser med træning, så du til sidst slet ikke kan lade være.

 

Uanset om du vælger et personligt træningsforløb, en workshop eller et holdforløb vil du kunne bruge det alene som hverdagsbevægelse, men også som supplement til din øvrige foretrukne træning.

 

Læs mere om et personligt træningsforløb

 

Læs mere om holdforløb

 

Find workshops og events her

 

Book mig til et event i din virksomhed her

UMAHRO CADOGAN OM PERNILLE:

 

“Viden er kun noget værd, hvis du gør den levende. Død viden er jo bare teoretisk, mens den viden du bruger i din hverdag og i dit liv, den gør en forskel for dig og andre.

 

Hvis du vil have viden om sundhed, og hvis det skal blive levende viden, der gør en forskel for dig, så kan jeg varmt anbefale Pernille.

Hun har den viden om sundhed, der skal til. Og hun ved lige præcis hvordan, hun får den gjort levende for dig.

 

Og så kan man ikke undgå at komme til at grine og smile i hendes selskab. Hvad venter du på?”

 

Umahro Cadogan, ernæringsekspert og kogebogsforfatter,

www.umahro.dk

 

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig