Få alle basisrådene fra E-bogen NATURLIGE KOSTRÅD TIL MÅLRETTEDE MOTIONISTER - 9 sider Gratis

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet

KROPSKARMA & SOULFOOD
8 UGERS ONLINE COACHINGPROGRAM

Sådan skaber du plads til grøn mad og motion

- og får den sunde livsstil og krop du drømmer om på 8 uger!

 

Kropskarma & Soulfood Online er skræddersyet til dig:

 


- Er selvkørende og godt kan overholde aftaler med dig selv.
- Gerne vil køre en livsstilsproces, uden andres indblanding.- Der ønsker at fordybe dig din proces NÅR og HVOR det passer dig, og du ikke behøver møde op på bestemte tidspunkter.- Har prøvet alt, men stadig kæmper med vægten.
- Er dødtræt af strikse mad-regler og kalorietabeller.
- Vil have konkrete metoder, som er så overkommelige, at de tilpasses din travle hverdag.- Ønsker et selvtillidsboost, der smitter.- Drømmer om en mere naturlig og intuitiv tilgang til krop, kost og motion- Vil være stærkere, sundere og mere bevidst om dine valg.- Vil af med dansehåndtag, mørke rande under øjnene og sukkerafhængighed- Vil gøre tanke til handling med et motivationsboost og en målrettet plan.


På Kropskarma & Soulfood online forløb lærer du bl.a.:

- At sætte realistiske mål for din krop og sundhed.

- Metoder til at skabe plads til nye (sunde) vaner.

- Hvad der dræner dig for energi, og sabotere dine drømme.

- Hvad der fylder dig med energi, nærer dine celler og giver dig drømmefiguren.

- Hvad forskellen er på hård træning og sund motion

- At blive bevidst og aflæse din krops signaler og behov.

- At skræddersy din helt egen motions- og kostplan

 

Det betyder for dig, at du har tid til at implementere dine nye, sunde vaner samtidig med, at du kan nyde både job og familieliv. Du behøver med andre ord ikke, at sætte dit liv på hold.

 

KROPSKARMA & SOULFOOD ONLINE BESTÅR AF:

 

 * Kropskarma & Soulfood Coachingprogram, som sendes direkte til din mail. Det betyder, at du kan læse materialet præcis når det passer dig. F.eks. når børnene er puttet eller i weekenden når der er god tid.* 40 siders undervisningsmateriale fordelt på 8 moduler.*Materialet kan du downloade på din computer, eller du kan printe det og sætte det i en fin mappe. Det er dit til evigt eje.* Du får tilsendt et modul om ugen. Dine opgaver og metoder er nøje beskrevet i hver enkelt modul. Hver uge et nyt tema. Du skal derfor kun fokusere på én opgave af gangen og har masser af tid til at udforske og afprøve hver enkelt opgave.* Dine opgaver er ganske overkommelige og KAN tilpasses et travlt liv med job, familie etc.* Du får naturligvis også 3 Soulfood E-bøger, med velsmagende, sunde og simple opskrifter. Og det er helt naturlig mad, lavet på råvarer du kan købe i de fleste supermarkeder.* Det kræver IKKE forudgående viden om kost, eller at du er i god form.* Der er mulighed for tilkøb at personlig samtaler eller træningssessioner.

 

 

 MODUL 1: MINDFULNESS - TRÆNING I NÆRVÆRPå dette modul får du en introduktion til Mindfullnes og (mindst) 3 simple metoder til at starte din egen mindfulnesspraksis. Øvelserne skal lære dig, at prioritere dig selv og skabe plads til de kommende ugers øvelser. Og så er Mindfulness en måde, at nedsætte mængden af stress-hormoner, som forhindrer dig i, at slanke dig.

 MODUL 2: BEVIDSTHED, VANER, TANKER OG FØLELSERDette modul vil give dig viden om forandringsprocesser og du lærer, at sætte dig helt specifikke mål – øvelser du kan bruge i alle livets forhold. Især når det gælder livsstilsændringer. Du får 3 hjemmeopgaver til selv-reflektion. Opgaver som med garanti vil øge din bevidsthed om dine vaner. 
 MODUL 3: FARVEL TIL KROPSAFFALD - VELKOMMEN CELLEGUFPå dette modul lærer du, hvad sukker, junk og andre stimulanser i virkeligheden betyder for din krop og sundhed. Hvilke symptomer du skal være opmærksom på og du starter  din ”udrensningsuge” med et ordentlig skud motivation. 

 MODUL 4: VELKOMMEN SPRUDLENDE, SPISELIGE OG KREATIVE HVERDAGSKOSTPå dette modul får du helt specifik viden om, hvad kroppen og cellerne har det allerbedst med. Du får viden om, hvad der holder dig slank og energisk. Du får alle tips og tricks til, hvordan du indfører den sunde kost, så alle i familien er glade. Og du får naturligvis en masse velsmagende og simple opskrifter, du kan tage hjem og afprøve i dit køkken. 

 MODUL 5: BEVÆGESE - LEG, TRÆNING OG MOTIONDu lærer alle de psykologiske faktorer, som sikrer dig træning med succes – hele livet.Du lærer hvordan motion og træning bliver til en leg - og hvordan du opnår den krop du drømmer om, uanset om det er styrke, bevægelighed eller kondition du ønsker dig.. 

 MODUL 6: BALANCE, LEV DET, LÆR DETPå dette modul skal du kigge på og forholde dig til, alt det du på nuværende tidspunkt har lært. Du finder dine styrker og dine udfordringer i forhold til en sund livsstil. Og du lærer at skræddersy din helt egen ”sundheds-strategi”.

 MODUL 7: DESTRESS, SØVN, ÅNDEDRÆT, KÆRLIGHEDPå dette modul bliver du præsenteret for de øvrige faktorer, som har betydning for din krop og sundhed. Du får håndgribelige metoder til, at håndtere stressede perioder. Og til skabe et mere selvkærligt liv. 

 MODUL 8: FREMTIDSDRØMME? HVAD TAGER DU MED DIG?Dette modul er en fejring af, at du har gennemført 8 ugers sundhedsrevolution!Du skal også lave lidt ”fornuftigt” og kigge ud i fremtiden.


NB! Forløbet er IKKE for dig, der i forvejen ved alt om ernæring og træning, og f.eks. ønsker bruge kurset i egen undervisning eller dig der træner op til en specifik sportspræstation.

 

Når du afslutter dette forløb, vil du være i stand til at sætte realistiske mål for din sundhed, din kost og din træning. Du har fået klarhed over dine mål. Du vil kende dine styrker og dine udfordringer ift. en sund livsstil. Du vil have fået nye sunde vaner, som du IKKE ønsker at give slip på igen. Din erfaringer kan du bruge resten af dit liv og du vil være din egen – og familiens sundhedsekspert. Du vil vide præcis hvad der skal til, for at du sprudler af energi, får mentalt overskud og et selvkærligt liv med masser af grøn mad og motion.

 

Dette er ikke et kursus du kan bestå – eller ikke bestå. Der findes kun DIN måde og i DIT tempo!

 

PRIS: 1.650.- ALT INCL.

 

JA TAK jeg er klar til en kropsforvandling for livet:

 

NÆSTE SKRIDT

 

 


Kropskarma & Soulfood er skabt af Pernille H. Steenberg.
Pernille er sundhedscoach med stor erfaring i individuelle livsstilsforløb. Uddannet kostvejleder (ifm. Funktionel Medicin) og Cert. Systemisk Coach, derudover 20 år på bagen i fitnessbranchen som underviser i både styrke- og konditionstræning. Pernille har undervist erhvervsfolk, skoleelever, stressramte kvinder og mænd og mange andre målgrupper i sundhed. Pernille guider dig (k)ærligt, vedholdende og trygt igennem alle trin.

 

 

Læse Helle og Janes med forløbet Kropskarma & Soulfood Online

 

"Kære Pernille

Tusind tak fordi du har vist mig retningen til et sundere og bedre liv. Min krop ELSKER dette nye liv - uden alt for meget sukker, motion der vinder mere og mere ind og med mad der får alle celler til at synge! Af hjertet tak. Knus Helle

 

Men jeg vil også godt fortælle, at forløbet har gjort, at min hjerne og krop siger fra når jeg bliver tilbud noget usundt eller noget der ikke får mine celler til at synge.

Jeg kan godt falde i et hul – f.eks. til fødselsdag i går, hvor jeg fik 4 boller!, og efterfølgende også tog en muffin og senere var jeg i slikskålen flere gang. Da jeg kom hjem havde jeg hovedpine og min mave arbejde på højtryk… Helt min egen skyld og jeg glæde mig til en nats søvn og en ny dag hvor jeg ville spise sundt – og i dag har været en dejlig dag!

 

Jeg er heller ikke så sulten længere. Der går længere tid mellem mine måltider og når jeg spiser, er portionen ikke så stor som den plejer. Win Win

 

Jeg er så meget omvendt til denne nye livsstil, at jeg er bange for at mine omgivelser bliver træt af mig - Det er ikke mit problem, men deres! Men jeg kan ikke holde min mund, når f.eks. min svoger sidder og snakke om en tur på McDonalds. Heldigvis går han meget op i sin krop og træning, så da jeg spurgte hvad en McFeast gør for ham kunne han godt følge mig.  Min mand er fuldstændig med i det hele og han har også tabt sig et par kilo og han synes alle mine nye ideer til mad er spændende. Dog har jeg fanget ham i, at have en åben pose chips liggende, men dem kunne han holde for sig selv, for jeg havde slet ikke lyst!

De sidste mange år har jeg døjet med hælspore og derfor ikke kunne løbe, men nu er jeg i gang igen. De 20 minutter om dagen er meget overkommelige og jeg startede langsomt op! Løb 1 minut, gik 2 minutter osv. Nu er jeg oppe på at løbe 5 minutter i træk og mærker tydeligt at det går bedre og heldigvis er der ingen bøvl med min hæl. SKØN! Det er i mit tempo og det virker! Mit motto er, at jeg er langt foran dem der stadigvæk sidder i sofaen!

 

Tusind tak for et godt forløb! Det har givet mig RIGTIG RIGTIG meget!


Mange hilsner fra

Helle Tange Jessen"

 
"Kære Pernille !

Først og fremmest tak for et godt forløb - hvor jeg har følt mig rigtig godt taget imod, omsorgsfuldt guided og kærligt sparket i den rigtig retning.

 

Mine mål:

Mere selvkærlighed og mod til at vælge mig selv til !  Fortsætte i det gode spor kostmæssigt - og stadig tabe mig.

Stille og roligt mere motion.

Mine betænkeligheder:

Som vi skrev sammen om før start opfattede jeg dine første " annonceringer " som om man skulle kunne en masse fysisk - på forhånd. Jeg blev jo klogere :o)

 

Mine udfordringer:

Gigt - manglende hormoner. " Heler " stadig efter stress tur. Holde gejsten oppe !

 

Mine resultater:

Meget mere selvbevidst. Gode nye indput med kost. Vægttab på 7,5 kg.  ( juhuuu )

 

Mine erkendelser:

Jeg er på en rejse. Pludselig er det ikke så vigtigt hvor lang tid det tager - men at processen er god og jeg gennemfører for MIN skyld !

 

Hvordan har det fungeret for mig?

I det store hele godt. Har nydt at følge de andre hver dag. Men har haft gode og knap så gode dage.

 

Kan godt mærke at der mangler noget i dagligdagen efter 8 uger - men sådan er det !

 

Tak for denne gang Pernille.

 

Held og lykke med det næste projekt - følger lidt med på din side.

 

kærligst

Jane"

 

 

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig