Få alle basisrådene fra E-bogen NATURLIGE KOSTRÅD TIL MÅLRETTEDE MOTIONISTER - 9 sider Gratis

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet

ENERGITRÆNING
8 ugers forløb i krop- og træningsglæde!

Energitræning er et træningsforløb, som ingen andre! Et helt særligt de-luxe kropsforløb, der udover den fysiske træning, giver dig mulighed og redskaber til at arbejde med din livsstil generelt. Træningen består af et mix af styrkende øvelser, pulserende øvelser, ledmobilisering/frigørelse og strækøvelser. Du bliver ganske simpelt bedre til at bruge og bevæge kroppen.

 

LOUISE om ENERGITRÆNING

"Energitræningsforløbet har givet mig til til eftertanke, ro og tid til at mærke efter. Med humor og uhøjtidelighed kæmper vi os igennem og slutter træningen med små fif om sundhed og hyggelig snak."

 

Træningen åbner blokeringer i kroppen og sætter gang i kroppens udrensningssystemer. Du får frigjort stress og spændinger. Du vil blive og føle dig stærkere fysisk og mentalt og opleve større kropslig frihed og velvære.

 

Udover selve træningen, vil du få de nødvendige redskaber til at optimere din kost, arbejde med dit åndedræt, med meditation og dybe afspændingsøvelser. Alt sammen på simple måder, så du kan tage det med dig ud i hverdagen og bruge det til at støtte dit liv generelt.

JEANETTE om ENERGITRÆNING

"Energitræning har hjulpet mig til at tage de næste skridt til at finde min vej i junglen af kostråd, motionslove og træningspræstationer. Pernille er en sand "motipulator". Ingen tvang. Ingen afsavn. Ingen rigide dogmer." Det har løftet mig i både energi, viden, selvindsigt og styrke."

 

Holdet er på max. 10 deltagere, hvilket sikrer at du bliver set, mødt og støttet undervejs. Og samtidig deler du oplevelserne, snakke og grin med dine meddeltagere, som har samme mål som dig.

 

Træningen foregår i dejlige og hyggelige omgivelser og du bliver hver gang forkælet med en vitaliserende snack.

 

Der er en BASISFORLØB for dig, der er ny, men også tidligere deltagere er med. Og der er et MASTERFORLØB for dig der har deltaget på Basisforløbet eller i et 1:1 Personlig træningsforløb. Det er til dig, der ønsker at arbejde videre og dybere med din krop og din proces.

SISSEL om ENERGITRÆNING

"For mig var målet , at sætte tid af til mig, kun mig, på en søndag formiddag. Jeg har grinet en del (af mig selv) for hvordan er det nu lige man "trækker vejret helt ned i maven."

Basisforløbet er for nye deltagere, men også for dig der har været med tidligere. Ikke to forløb er ens, og der er en tryghed i at kende rammerne, hvilket giver grobund for en dybere kendskab til kroppen og øvelserne. Måske passer tidspunktet dig bare bedst.

Masterforløbet er for dig, der tidligere har deltaget på Basisforløbet eller i et individuelt træningsforløb og gerne vil gå dybere i øvelserne og fortsætte den gode livsstil på alle områder. Vær’ ikke skræmt af betegnelsen.


BASIS-holdet er fra kl. 12-13.30
MASTER-holdet er fra kl. 10-11.30 -
UDSOLGT!

 

TIDSPUNKT:

7. januar

21. januar

28. januar

4. februar

18. februar

4. marts

18. marts

25. marts

DELTAGERE: Max 10 pr. hold.

PRIS: 2.400.- alt incl.
ved tilmelding betales 1.200 kr.


TILMELDING:
mail@pernillehsteenberg.dk

 

STED:

Dyb:ro Yogastudio

NØRRETORV 13 - BAGGÅRDEN
9800 HJØRRING

 

NYE ENERGIFORLØB ANNONCERES LØBENDE PÅ FACEBOOK OG I NYHEDSBREVET

 

OM MIG OG MIN TRÆNING

Jeg har undervist (og uddannet mig) i snart 20 år i mange forskellige træningsformer. Både som holdunderviser og personlig træner. Jeg har altid være lidt af en “Freestyle-underviser”, fordi jeg bedst kan li’ at mærke og fornemme energien, hos de mennesker jeg under- viser og derfra imødekomme deltagernes behov. Desuden er det vigtigt for mig, at skabe en god kontakt og relation til de mennesker jeg underviser.

At arbejde med kroppen kræver både tillid og tryghed. Jeg er dybt inspireret af den funktionelle træning og fitness, men også yoga og Body SDS og det vil du opleve på dette forløb.

LÆS MERE HER

Energitræning hos Pernille er bevægelse i højklasse

 

Halvanden time i Pernilles hænder føles fantastisk. Hele kroppen bliver vækket af øvelser for leddene, som går over i helkropsøvelser, der er vildt effektive. Når Pernille er i nærheden ved jeg, at alle øvelserne udføres korrekt, ellers viser hun én, hvordan man gør. Pernille er særdeles dygtig og ansvarlig. Træningen afsluttes med et oplæg omkring mad eller små glæder i hverdagen. Og ja, hun ved, hvad hun snakker om.

 

Teamspirit, når det er bedst:

 

Energitræningsholdene består af et lille hold på 8 mennesker. Det giver en skøn følelse af at være sammen om at gøre noget godt for én selv. Jeg bliver inspireret af at høre de andres værdier, glæder og kampe.

 

Simpelthen uundværligt – ikke at skulle mødes med Pernille jævnligt. Hun kan motivere som ingen andre mennesker.

 

Prøv det! Gør det!

 

//Rikke Skovbjerg

Mødet med Pernille har været en gave for livet

Pernille har åbnet mine øjne for, hvad forskellige træningsformer kombineret med den rigtig kost kan gøre for min krop og ikke mindst mine tanker.

Hos Pernille handler det om velvære, søvnmønstre, fylde “krudt-mad” på sin krop, bevæge sig på den måde kroppen finder naturligt og trives med.

Det handler i bund og grund om omsorg og respekt for sig selv og sin krop - og det er nok det vigtigste jeg har fået med….

Energitræningen foregår desuden i hyggelige og behagelige omgivelser - i selskab med nogle skønne piger…

 

//Helle Fjordbak Carlsen

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig