Få alle basisrådene fra E-bogen NATURLIGE KOSTRÅD TIL MÅLRETTEDE MOTIONISTER - 9 sider Gratis

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet

COACHING

- OG RÅDGIVNING

I et coachingforløb kan du få hjælp til at stille helt skarpt på dig selv og de områder i dit liv, du ønsker at udvikle eller forandre.

 

Det kan være personlige livsområder, såvel som professionelt.

 

Du kan få hjælp til:

 

  • At skabe bedre balance og overskud - fysisk og mentalt
  • At skabe en stressfri livsstil
  • At genvinde energi, balance og styrke efter stress og/eller overbelastning
  • En konkret problemstilling, du føler du sidder fast i
  • En vane du ønsker at kvitte
  • En vigtig beslutning du skal træffe
  • Et defineret mål du ønsker støtte og rådgivning til at nå
  • Kropslig, personlig og professionel udvikling generelt

 

 

Du får hjælp til at skabe bevidsthed om dine muligheder, dine potentialer og eventuelt dine forhindringer.

Et coachingforløb er et helhedsorienteret samtaleforløb

der foregår over minimum 3 måneder.

 

Det er mit mål, at skabe rammerne for et trygt, ærligt, spændende og udviklende forløb med udgangspunkt i, at DU er eksperten i DIT liv.

 

Jeg tilbyder individuelle coachingforløb i Aalborg, Lønstrup og via Skype/telefon.

 

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere områder.

 

 

 

3 CASES:

ANNE

For Anne (26) havde maden længe været en fjende. Hun havde gennem flere år fulgt tidens kosttrends, men følte aldrig hun var lykkedes med noget af det. Det skabte forvirring.

Da Anne startede hos mig, var målene at få et naturligt og sundt forhold til mad, at øge sit selvværd og at slanke sig. Anne er glad for at træne, men har en gigtsygdom med smerter. Derfor var Anne ekstra motiveret for at lære at samarbejde med kroppen. Anne fik øje på nye muligheder og det gav Anne motivation til de forandringer, der har ført til en bedre kost og til at Anne i dag ser sig selv i et andet og bedre lys.

 

LÆS MERE HER >

KIM

Kim (48) er familiefar, direktør i en mellemstor virksomhed. Efter flere år med høj fart samt forandringer i private forhold sagde kroppen fra. Følgerne var mental udbrændthed, vægttab, hjerteflimren og diffuse smerter i musklerne. For Kim var det vigtigt at genfinde sin livskræft og styrke, så han igen kunne være den mand og leder han ønskede at være. Han ønskede at blive afklaret i forhold til hans familiære forhold og konkrete redskaber til at komme i god form igen.

 

LÆS MERE HER >

EVA


Eva (40) har fart på karrieren og stiller høje krav til sig selv. Da Eva startede sit forløb hos mig, følte hun sig presset mentalt og fysisk. Kroppen havde sagt fra. Hun sov dårligt, spiste junk, var afhængig af sine daglige fix af Cola og sukker, følte sig træt og uoplagt og havde ikke den styrke og den sunde livsstil hun gerne ville have. Over et længere forløb har Eva's mål flyttet sig, fra ønske om mentalt og fysisk styrke og overskud, senere vægttab og en bevidsthed om kroppens signaler der hjælper Eva med at stoppe op, når presset bliver for højt og passe på sig selv med bl.a. gode søvn- kost- og træningsvaner.

 

LÆS MERE HER >

En coachingsamtale kan foregå som et fysisk møde. Mange er dog også glade for telefonsamtale eller samtale via Skype eller mail, hvilket betyder at geografien ikke spiller nogen rolle. En coachingsession varer vil typisk 60 min.

 

Jeg tror på at svarerne på vores udfordringer ligger I os selv. Vi kan blot ikke se skoven for bare træer. Ved hjælp af en fælles nysgerrighed og relevante spørgsmål, indkredser vi I fællesskab de områder som du ønsker at udvikle/forandre.

Coaching er en fælles process mellem os, men det er mit ansvar at styre dialogen og holde fast I de røde tråde der dukker op, og det er min opgave at skabe rammerne for et trygt, ærligt, spændende og udviklende forløb med udgangspunkt i, at DU er eksperten i DIT liv.


Jeg vil via spørgsmål hjælpe dig med at belyse din problemstilling fra forskellige perspektiver og undersøge og udvikle din personlige handlekraft i forhold til de områder, hvor du ønsker at skabe forandring og udvikling

 

Positive forestillingsbilleder af fremtiden giver større lyst til at bevæge sig og skaber dermed positive handlinger i nutiden


Jeg lægger stor vægt på, at skabe en tæt og fortrolig relation til de personer jeg coacher, da det er min klare holdning, at vi som mennesker har nemmere ved at udvikle os når vi bliver positivt set, omtalt og defineret. Især i perioder hvor vi føler os "kørt fast" eller umotiveret.


Et coachingforløb kan hjælpe dig hurtigere mod dine mål, mod til at være ærlig og viljen til forandring.  Et vellykket coachingforløb skaber højere energi.

 

FORLØB & PRISER

 

En indledende samtale - gratis

6 coachingsessioner

Mail og telefonsparring hele forløbet

Forløbet - incl. alt skriftligt materiale

Pris kr. 5.900,- incl. moms.

Det er muligt at dele beløbet i 3 rater á kr. 1.967,- (betales ratevis forud)

 

AFBUDSGEBYR

Afbud mindre end 24 timer før en aftalt session takseres med et gebyr på kr. 525,-.

Afbud skal ske via sms 3028 9335 eller mail@pernillehsteenberg.dk

Får du ikke meldt afbud, faktureres det til fuld pris.

 

Mulighed for opfølgende samtaler og/eller træningssessioner på timebasis, til en fordelagtig pris i indeværende år. TJEK HER >

Har du specifikke ønsker der ligger udenfor det beskrevne er du meget velkommen til at skrive en mail med din forespørgsel på mail@pernillehsteenberg.dk

 

Du kan læse om min baggrund og uddannelser HER >

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig