Få alle basisrådene fra E-bogen NATURLIGE KOSTRÅD TIL MÅLRETTEDE MOTIONISTER - 9 sider Gratis

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet

21 VITALISERENDE DAGE

- et nyt online kostprogram med fokus, fælleskab og en masse sund mad!

Er du klar til at tage din kost og din sundhed til næste niveau? Vil du give dig selv en pause fra de "elementer" i din kost, der dræner din energi? Vil du spise dig stærk, glad og energisk?

 

21 VITALISERENDE DAGE:

 • Inspirerer dig til at sætte fuldt fokus på din vigtigste energikilde, din daglige kost, på en positiv, naturlig og inspirerende måde.

 • Lærer dig at sammensætte sunde, nærende og naturlige måltider som du kan dele med familie og venner.

 • Giver dig og din krop en pause fra de usunde elementer (sukker, alkohol, junkfood, koffein), der slider på din energi og skaber ballade i dit blodsukker, dit hormonsystem og for din vægt.

 • Giver dig FOKUS, FÆLLESKAB og MOTIVATION i de 21 dage, det tager at få nye vaner til at slå rod.

 • Guider dig trin for trin igennem dine kostjusteringer, hvilket betyder, at du kun skal koncentrere dig om én ting ad gangen. Det er overskueligt og enkelt - både fysisk, mentalt og praktisk.

 

21 vitaliserende dage fra 1. juni til 21. juni! - ALLE KAN VÆRE MED!


ÅBEN FOR TILMELDING NU

Der er mange fordele ved at spise grønt og sundt. Du kender helt sikkert de fleste, men nu skal der gøres noget ved det. Her er, hvad du kan forvente af 21 vitaliserende dage:

 

 • Du vil forbedre din krops udrensende mekanismer, hvilket bl.a. giver en flottere hud. Overskydende væske og mørke rande under øjnene forsvinder.

 • Du vil du få en mere velfungerende fordøjelse, hvilket er et grundlæggende fundament for en funktionel, sund og vital krop...og en flad mave.

 • Din kreativitet i køkkenet og din lyst til at lave mad stiger og du vil få nye madoplevelser.

 • Du vil sandsynligvis smide et par af de overflødige kilo. 21 vitaliserende dage kan ved behov bruges som en god start på et sundt og varigt vægttab.

 • Du vil opleve mere ro i din krop og dit sind samtidig med, at du får mere energi og et dejligt humør.

 • Du vil sove bedre og føle dig mere frisk og veludhvilet, når du står op.

21 vitaliserende dage er en gave og en kærlighedserklæring til din krop.

PRIS & PRAKTIK

Kosten i forløbet er (i bæredygtig stil) plantebaseret og delvis vegetarisk, men forløbet er både for kød- og plantespisere. Alle opskrifter er plantebaserede, men ønsker du at tilsætte ekstra kød eller andet er det helt op til dig. Forløbet er baseret på helt almindelige gængse fødevarer.

 

Det eneste det kræver er, at du har en e-mail og adgang til internettet. Du kan tjekke ind når som helst og hvor som helst - alt lander direkte i din mailboks. Alle dokumenterne er i PDF format, og de film du modtager ligger på YouTube. Vil du være med i vores fællegruppe kræver det, at du har en profil på Facebook.

 

Forløbet er inddelt i 6 trin, og du skal kun fokusere på ét kostområde ad gangen. Alt i forløbet er så enkelt at gå til, at du ikke behøver sætte dit liv på hold - og jeg med dig hele vejen for at hjælpe, støtte og motivere dig.

 

DU FÅR:

 

 • 6 FILM
  Den 1. juni modtager du den første film ud af ialt 6. I hver film guider jeg dig igennem de kostændringer og fokusområder vi arbejder med på det gældende tidspunkt.

 

 • E-BOG
  Du modtager en spritny E-bog med velsmagende, sunde og naturlige opskrifter ALLE kan lave. Du får opskrifter på:

  3 x Snack
  3 x Brød
  3 x Morgenmad
  3 x Sandwich
  3 x Komplet salat
  3 x Dip
  3 x Suppe
  3 x Friskpresset juice
  1 x Nøddedrik
  1 x Helsedrik

 • FÆLLESKAB VIA LUKKET FACEBOOKGRUPPE plus 2 x FACEBOOK LIVE
  Du har mulighed for at være del af en lukket Facebook-gruppe. Her deler vi spørgsmål, succeser, opskrifter og gode tips undervejs. Siden er til gensidig inspiration og du vil kunne hente masser af energi og støtte fra dine med-deltagere. Jeg tjekker ind i gruppen dagligt og afholder desuden to Facebook Live, hvor jeg udvælger et relevant emne til debat og/eller besvarer spørgsmål direkte - det er sjovt!

  PS! Facebook-gruppen vil være en meget stor del af dette forløb, men det er selvfølgelig valgfrit om du vil være med. Du kan gennemføre 21 vitaliserende dage på egen hånd.

 • COACHING, RÅDGIVNING OG MOTIVATION I 21 DAGE
  Jeg er klar til at coache, rådgive og motivere dig hele vejen. Det betyder, at du altid kan få et godt tip og/eller et kærligt puf, hvis du vakler. Det foregår via vores lukkede Facebook-gruppe, hvor jeg dagligt tjekker ind. Har du efterfølgende brug for eller lyst til en opfølgende, individuel session, får du som deltager 50% rabat på 1 times coachingsession via Skype. Du kan læse mere om min baggrund her.

 • KONKURRENCE
  Selvfølgelig er der en ekstra velsmagende og økologisk overraskelse undervejs. Som deltager er du automatisk med i lodtrækningen om en gave til en værdi på 599,-. Gaven bliver sendt til den heldige.


PRIS for hele herligheden er kr. 599,-

 

Sidste frist for tilmelding og betaling er mandag den 28. maj. Du modtager en endelig velkomstmail, når din betaling er registreret hos os. Betaling foregår via MobilePay eller Netbank. Du får alle oplysninger, når du klikker på tilmeldingslinket. Har du spørgsmål til dette er du altid velkommen til at kontakte mig på mail

ER DU KLAR, KAN DU TILMELDE DIG LIGE HER

 

VIGTIGT AT VIDE! Kalorietabeller, løftede pegefingre og madvægte er IKKE en del af dette kostprogram, så hvis du leder efter en skræddersyet specifik kostplan med de elementer, skal du kigge videre. I dette kostprogram tager du ansvaret og mærker, hvad der virker for dig ved at prøve det af. Selvfølgelig med mig ved din side til at guide og inspirere dig. 21 vitaliserende dage har udelukkende fokus på KOST. Målet med dette forløb er helt enkelt: FÅ TINGENE GJORT. Nu er det slut med bare at tænke på det eller snakke om det. Nu gør vi det!  Og det bliver både sjovt og mere overskueligt, når vi gør det sammen og inspirerer hinanden. Uanset om dit mål er at spise noget sundere, slippe af med sukkerafhængighed eller give dig selv et energiboost, så er handling kodeordet her. Det er ikke et undervisningsforløb, hvor du finder viden om de biokemiske elementer i kosten, mikro- og makrostoffer o.lign. Har du brug for den slags (i øvrigt skønne) nørderier, så sig til, så finder vi et andet forløb til dig.

 

FORLØBETS 6 TRIN:


Dag 1-5: Slip af med stimulanser.

 

Dag 6-8: Nye nærende, sunde rutiner.

 

Dag 9-13: Pause fra fordøjelsens ballademagere.

 

Dag 14-16: Grønne vegetardage.

 

Dag 17-18: Lette proteinkilder.

 

Dag 19-21: Mad med kraft og substans.

 

Herfra kan du fortsætte...

JA TAK - JEG VIL VÆRE MED!


Du modtager betalingsoplysninger, når du tilmelder dig.

Din betaling bekræfter din tilmelding og når den er registreret hos os modtager du en endelig velkomstmail. Fortryder du dit køb, kan beløbet refunderes indtil 1. juni. Efter 1. juni er dit køb bindende. Din tilmelding gælder udelukkende dette forløb 21 vitaliserende dage. Og din e-mailadresse bliver IKKE delt eller anvendt til andre formål fx nyhedsbrev.

Hvis mails udebliver ligger de højst sandsynligt i din spam-box

- så tjek venligst der inden du sender mig en mail.


Du kan kontakte mig direkte via mail her

 

Jeg håber, vi ses!

Pernille H. Steenberg er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig